Litt for mye sol og herlig trenings økt

I går kveld var jeg å trente litt på Elixia og tenkte at jeg skulle kjøre litt armer og ble kjempe fornøyd da jeg fant ut at jeg er tilbake der jeg var i fjord høst. Gikk ikke lang tid for å komme seg tilbake  :)

Økten ble følgende:

Roinig 10 min, 2 km

Vandring (phus ups stilling til planke stilling) 3*20

Situps 3*15

Biceps curl 3*10-12 kg

Dips 3*10

Flyers maskin  3*10-45 kg

Kjempe fornøyd med å klarer så mange dips og at jeg har økt fra 10-12 kg på Biceps curl :D Etter treninga dro jeg og tok sol :P ble litt i overkant lenge så i dag er jeg solbrent/rød i tryne og ser ut som en levende tomat. hehe :P
Planen er å klare dette innen mars:

Knebøy 50 kg

Benkpress 45 kg

Leg extension 40 kg

Phusups 30 strk

Hengups 10 stk

Dips 20 stk

 

3km løping 14 min

5 km løping 25 min

 

Status på Faksa i går var at hun var 0,5 grader halt på høyere bakbein, ble behandlet men kan trenes normalt innen 3 dager. Så da blir det bare å kjøre på og melde til løp å satse på at vi kommer med. :)

Mulig jeg setter henne til salgs da jeg egentlig ikke ahr råd til å ha henne :/ Må tenke litt på det men ser ut som jeg må.
Trening,hest,solbrent

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanjur

Tanjur

25, Råde

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits