Stølhet og hakk i nesa!

I går var jeg utrolig klønete må jeg si, jeg skulle lukke opp nederste skapdøra på kjøkkenet med i stede tar jeg tak i døra over og treffer meg selv midt på nesa så tårene spruta. hehe Var både komisk og utrolig vondt, endte opp med et kutt mitd i tryne og øm nese i dag. Skapdører og dører er skjenerelt farlige har jeg funnet ut. hehe

Planen var å ha en løpe økt i går, men min kjære kusine spurte om ejg ville bli med å trene litt styrke så ble en liten økt. Jeg var utrolig støl i beina og hadde jo trent armene godt dagen før, så det ble en kombi økt. Ble ikke så hard men trenger jo ikke alltid være kannhardt på trening. :)
Dette kjørte jeg i går:

Elipce maskin 10 min

Benpress 3*10-163 kg

Front Pulldown 3*10-55 kg

Leg extension 3*10-30 kg

Mage ball 3*15

Legger på kasse 3*12- 24 kg

planke 3*1 min

Pus og meg kjeder oss i stallen :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanjur

Tanjur

25, Råde

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits