PT Kurs,trening og høner!

I dag dro jeg hjem på gården for å hente tlf til tantungen min, siden den ikke fungerer som den skal. Så skal reklamere på den :) Tantungene er så heldig at de har høner og haner som kjeledyr, hehe er 10 hester og 4 katter på gården også da. Men den ene hanen er så utrolig flott så tok et bilde av den, temmelig svær sak!
Så den store nyheten! Jeg har meldt meg på PT- kurs :D begynner 5 februar og jeg gleder meg kjempe mye, endelig passet det slik at jeg får deltatt. Ser virkelig frem til å lære masse og kunne begynne å hjelpe andre med trening utover sommeren. :D Selv om en ikke er utlært etter treningsveileder kurs og PT-kurs så får man i allefall litt mere på ribbeina. :)

Dagens treningsøkt startet jeg med et smil og satte i gang med litt forskjellige øvelser.

Ble følgende:

Roing 10 min 2 km

Phusups 3*15

Situps ribbevegg 3*15

Drag pledd bein 3*10

Drag pledd en arm 3*5 rep pr arm

Skulder press hantler 3*10-10 kg

Hengups biceps 2*10 minus 12 kg, 1*10 minus 19 kg

Triceps benk 3*20

Korsrygg 3*10-5 kg 

PT,Høne,trening

Én kommentar

Michelle

09.01.2014 kl.21:53

Så koselig med gård! Er allergisk mot dyr, så jeg blir så misunnelige på de som kan ha drøssevis av de! :D Hihi! Og så innmari morro med PT-kurs! Så utrolig morro at du kan hjelpe andre med treningen! :D Flinkflink! :)

Tanjur

09.01.2014 kl.22:07

Michelle: Huff må være trist å være allergisk mot dyr. Vet ikke hva jeg hadde gjordt om jeg ikke tålte dyr. De er så stor del av livet mitt. Gleder meg masse til å begynne på kurset som PT :D

Skriv en ny kommentar

Tanjur

Tanjur

25, Råde

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits