Anatomi...muskler...rive seg i håret!

Ja er nettopp det jeg gjør når jeg setter meg ned å prøver å lære meg hva musklene våres heter. For det første er det på latinsk!, for det andre er ordene kjempe lange! og for det tredje klarer jeg knapt å uttale dem. hehe

Fant ut at det beste er å dele det opp litt så jeg tegnet meg en "kar" og skrev navnene ned, så tenkte jeg at i løpet av kvelden og i morgen på jobb skal jeg kunne disse i allefall. Kansje ikke ordrett men i nærheten :)

Noen som har tips om hvordan man kan lære seg disse vriende ordene? Kan jo så klart noen fra før av, men flesteparten er veldig ukjente.

Slik ser min fantastiske "kar" ut :P hehe Greit å ha tidsfordriv på en stille vakt på jobb. :)

ps! har ikke lagt min skjel i tegningen og skriften hvis noen tror det :P Men litt artig ble den jo :P
3 kommentarer

Idrett for alle!

15.01.2014 kl.21:44

Haha, vi hadde om dette på skolen. Vi skulle lære oss ikke alle med hoved musklene, jeg sleit med det. Men en i klassen min kan alle på Latin, han har pugget de vanskeligste. Og når han trener så sier han til seg selv ??Nå trener jeg?(en eller annen muskel)...?? Det er jo en måte. Selv hadde jeg hatt store problemer med og huske alle sammen.

Tanjur

15.01.2014 kl.21:47

Idrett for alle!: Ja det er en utfrdring :P Men snart klart å lære meg 9 stk så det er jo en bedring :P Får si dem til meg selv når jeg trener i morgen tidelig :D

lineinspirasjon

16.01.2014 kl.09:54

Hengte opp en plakat på badet hjemme da jeg studerte idrett i gamle dager. Det fungerte, badet hjemme må en jo innom mange ganger for dagen! Om jeg husker riktig fokuserte jeg på å pugge en muskel for dagen.

Tanjur

16.01.2014 kl.15:59

lineinspirasjon: Veldig lurt :D

Skriv en ny kommentar

Tanjur

Tanjur

25, Råde

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits