Stankelbein har trent bein og hesten begynner å bli flink!

Ja som overskriften sier så har jeg trent mine pinne bein i dag :) Begynner å få litt mere volum i disse pinnene også da :) Kjenner jeg blir sterkere for hver økt og at vektene kan økes nok en gang :) Utrolig morro med framgang.

Dagens økt ble slik:

jogging 2 km, 11km`t

Knebøy 3*10-40 kg

Mage ball 3*15

Utfall bakover 3*10-10 kg

Legger 3*12-28 kg

Opp på benk,  3*5(pr bein)-28 kg

Leg extension 3*10-65 kg

Et beins knebøy 3*5 (pr bein)

Forøvrig begynner Artimis å flytte på beina så ser lyst fremover :) Travet 1.53 fart en 500 m og før jul travet hun ikke et steg så her er det enorm framgang og  ser at hun begynner å sette seg mere i kroppen, selv om hun vokser litt enda. :) Kansje det blir prøveløp til våren :D Flinke flinke hesten min


Kri Artimis som føll sammen med sin mor Athenepia <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanjur

Tanjur

25, Råde

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits