Herlig trenings økt (Overkropp) og nye sko på hesten

Jauda jaurits i dag har jeg sovet lenge og tatt livet med ro, startet dagen først i 11.30 tia da var det på tide å komme seg i stallen. Bestemte meg for å sjekke om Faksa trengte nye sko før løpet til fredag og fant ut at jeg måtte sko henne fremme. Så nå har hun fått på seg løpe fort sko og er klar for å vinne travløp :D (håper jeg da i allefall)

Etter stallen dro jeg og henta min søte kusine og så dro vi på trening. I dag var det armer som stod på programmet og siden jeg hadde så flaks med selskap så fikk jeg trent litt flere repitisjoner i benkpress enn sist. :) Føler meg ikke helt trygg å drive å løfte tungt i den øvelsen uten hjelp/redning om jeg ikke skulle klare å få den opp igjen :P hehe Ja jeg er ikke så sterk i benkpress, men alle må trene seg opp ikke sant? :D

Dagens økt så da forøvrig ut slik:

Elipse maskin 10 min, 2 km

Skulder press 3*10-10 kg

Bicepc curl 3*10-12 kg

Forarm curls 3*12-4 kg ( ny øvelse)

Benkpress 2*10-35 kg, 1*6-35 kg, 1*4-30 kg

Slynger Pullups 3*12

Dips med 5 kg i belte 1*10, 2*6

Rygg hev 3*10-10 kg

Planke 3*1 min

Leser ellers på dette om dagen :) Snart PT- Kurs :D

Meg og Faksa på travbanen

 

 

Én kommentar

Susanne Nesse

20.01.2014 kl.21:37

Well done! Du er flink! :-) Og ja, alle må starte et sted! Til og med de supersterke gutta i styrkesalen måtte starte et sted og trene seg opp :-)

Michelle

20.01.2014 kl.22:27

Åh, flink du er! :D Jeg tør heller ikke ta benkpress (i det hele tatt) nesten, fordi jeg er så sinnsykt svak i armene, haha! Men bra du fikk litt assistanse i dag da :D

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

25, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits