Kettlebell og 3 km jogg

I går var jeg sprek og løp 3 km som oppvarming til kettlebell timen som jeg deltok på. Tenkte at det ikke var så tungt som det ble... For nå jeg kom inn i salen var det proppfult av folk der og seff bare 12 kg som letteste kule igjen. Jeg har ikke noe problem med å løfte den og trene korte økter men når en skal holde på 55 min skjønte jeg jo at dette måtte gå en vei... NED I KJELLEREN! hehe

Så jeg startet første øvelsen 20 kettlebell sving,20,knebøy med arma over hode 20 utfall bakover og 20 kettlebell sving over hode. Deretter var det 15 sek pause for så 3 sett som var samme øvelser men økte med 5 repitisjoner hver gang. På andre sette kom snille instruktøren bort til meg med en 8 kg, å jett om jeg ble glad :) Vi trente også core og mage så økta var temmelig hard med veldig få pauser. Tror det var flere enn meg som "krabba" ut.  Men utrolig gøy å bli med på slike timer, for litt aveksling til den vanlige treninga mi.

Tok ikke noen bilder desverre, så stjeler noen fra google :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

25, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits