Vetrinær,hest og trening (økin av vekter)

Stod opp tidelig for å dra til vetrinæren med Ranja, tok bilde og det så greit ut men han ville at vi skulle tilbake å ta enda et bilde på kvelden. Endte med at det så greit ut og at lommeboka ble litt slankere.

Etter det dro jeg i stallen og kjørte med begge hesten og siden jeg har fått en 2 åring i trening, stelte jeg litt med den også. Artimis var utrolig fin i dag og travet ganske så radi, mens Faksa var stresset og beina gikk alle veier når jeg kjørte inntervaller. Men hu roer seg nok før starten til uka så det går nok bra.

Dagens trening ble sammen med kusina mi og jeg hadde armer på programmet i dag.

Slik så det ut:

Jogge 3 km

Elipse 10 min

Pullups overhåndsgrep 3*10 (-12 kg)

Dips benk 3*20

Fly maskin 1*10-45 kg, 2*10-47,5 kg ( opp 2,5 kg)

Skulder press manualer 3*10-12 kg (opp 2 kg)

Rygghev 3*12-10 kg

TRX pullups 3*10

Situps ribbevegg 3*15

Planke 3*1 min
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits