PT kurs med FUSTRA!

Grunnen til at jeg ikke har vært særlig aktiv her er at jeg har vært på PT kurs siden onsdag-søndag og har hatt vannvittig mye å gjøre før kurset og kommet veldig sent hjem. Må si at det er kjempe bra kurs og veldig lærerikt med masse bra innhold.

Jeg har jo trent en stund men bare etter 1 uke på kurs ser jeg jo at endel av det jeg gjør er feil. Å det syke er at selv med ingen vekter er jeg så sykt støl i ryggen og andre muskler som jeg ikke er vandt med å bruke på denne måten. Utrolig artig å lære nye metoder og være på et kurs som inntresserer meg såpass mye. Blir mye notatskriving og lesing, å siden ejg er så flink til å drømme om natta går jeg gjennom alt vi ahr lært når ejg sover også. hehe

Noen som vil ta PT kurs eller har begynt/ferdig? Erfaringer? 

5 kommentarer

Anne Berit

10.02.2014 kl.13:21

Har også veldig lyst til å ta PT utdannelse men må vente til neste år tenker pga konkurranse i høst. Tenker da å ta det via AFPT, og i nærheten av her eg bor. Hvem tar du PT utdannelsen hos?

Tanja

10.02.2014 kl.13:45

Anne Berit: Jeg går hos Fustra :) Har tidligere tatt treningsveileder kurs hos AFPT, men PT kursa dems går over 6 måneder stort sett å det passet meg litt dårlig. Så synes 4 uker intensivt er bedre + at Fustra er litt billigere.

Anne Berit

10.02.2014 kl.16:42

Ok, de har eg aldri hørt om. Lykke til videre med kurset :o)

Tanja

10.02.2014 kl.21:06

Anne Berit: Nei ikke jeg heller før jeg søkte de opp :) Tusen takk :)

Cassandra Lysgård

12.02.2014 kl.14:15

Så gøyt da! :) Har veldig lyst til å ta. :)

Tanja

13.02.2014 kl.13:31

Cassandra Lysgård: :) Det burde du

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits