Kandidatløp og Pt kurs!

Dagene flyr så fort å det er ikke så mye tid til å skrive desverre, men jeg prøver å få det til innimellom.

I går var jeg i Tønsberg og løp kandidatløp til brannkonstabel stillinger i Vetstfold interkommunale brannvesen. Jeg var utrolig nervæs og veldig spent på hvordan dette ville gå, jeg var start nr 48 av 52 så jeg så mange slitene folk komme i mål før det var min tur. Det var 30 sek mellom hver startenee å løypa var 3,3 km, men en sinnsyk bakke siste km.

Tiden min ble ikke alverdens men jeg er fornøyd (17.55 min) Den beste løp på 13 min og han er en triathlon kar som løper blandt annet Iroman. Så alt i alt er jeg vedlig fornøyd. Fikk kjenne på melkesyra og stivna totalt i underarmene... Aldig opplevd før! Jeg ble beste jenta da å slo hu andre med over 3 min. Det er jo alltid gøy.

Ellers er det Pt kurs som tar opp mesteparten av min tid om dagen, mye lesing og pendling til Oslo. Begynner å skjønne endel å det er vannvittig gøy, å til tirsdag skal jeg prøve meg som Pt på min kompis, så det blir første timen min. Gleder meg til å få tilbakemelding av han å se hva jeg kan gjøre anderledes og hva jeg gjør bra. Viktig å trene fram mot exsamen som er 1 Mars! Shit det går fort.

Bilder som ble tatt av fotografen som var på løpet.
Én kommentar

fra uniform til bikini

16.02.2014 kl.22:45

Gratulerer som beste jente!:)) Syns det hørtes ut som et bra resultat jeg!:)) Er 11,1 km/t i snitt det, og hvis det var litt oppoverbakke i tillegg er jo det et bra tempo:)) Ønsker deg masse lykke til på eksamen 1.mars!:)<3

Tanja

17.02.2014 kl.20:22

fra uniform til bikini: Takk :D

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits