Pt eksamen 1 av 5 bestått!

I går bestod jeg første del av Pt eksamen (Fitnesstester,måling), Er jo ikke store temaet men bestått er bestått og jeg er fornøyd.

Hadde ny eksamen i dag i programplanlegging og får svar på mandag hvordan det gikk. Så er det eksamen både fredag og lørdag til uken. Så som dere forstår går mye av tiden av med øving og lesing, er ganske mye en skal lære seg på utrolig kort tid og jeg krysser alt jeg har for at hode mitt klarer å lære seg alt i tide.

Noen som kunne tenke seg å ta Pt kurs utover?

Hva forventer dere at en Pt skal kunne om dere skal trene med han/henne?

Hva er best av å jobbe på senter eller selvstendig som Pt?

Del gjerne deres meninger med meg :)

 

Ellers er jeg å finne på instagram, så vil dere følge meg er mitt brukernavn: zamurai09


3 kommentarer

Victoria Wisløff

22.02.2014 kl.22:19

Utrolig flott blogg du har! Ha en strålende helg videre :)

Tanja

22.02.2014 kl.22:21

Victoria Wisløff: Tusen takk for det :) God helg til deg også :)

lineinspirasjon

22.02.2014 kl.22:29

Er nok ganske kravstor selv når det gjelder valg av PT (er jo selv utdannet idrettslærer). Har kun hatt en PT selv, han kjente jeg til fra før før jeg booka han. Vil helt klart ha en PT som selv har trent allsidig og lenge, har god kunnskap om og erfaringer fra allsidig idrett selv. Har gjerne konkurrert på relativt høyt nivå. Ingen kan lese seg til allsidighet.

Tanja

22.02.2014 kl.22:33

lineinspirasjon: Nei en kan ikke lese seg til alt, så veldig enig med deg, viktig at en personlig trener har treningserfaring og litt kunnskap før en drar på kurs. Å det synes jeg faktisk de fleste har, i allefall de jeg er på kurs med nå. Så blir man jo aldrig utlært å må være åpen for nye forslag og være villig til å lære mere etter et pt kurs. Holder ikke bare med det liksom. hehe

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 25 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel og hestefaglært. Planen er å jobbe fulltid som brannkonstabel med tiden og ta PT utdanning i løpet av 2014. Jobber fordtiden som vekter og innleid brannkonstabel i forsvaret. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd sentrum :)

Kategorier

Arkiv

hits