Min føste tid som Personlig Trener!

Jeg har ikke vært så aktiv her i det siste, å det kommer mye av at jeg har styret mye med min nye jobb som Personlig Trener på Elixia.

Tenkte jeg skulle fortelle litt hvordan de to første ukene har gått siden jeg ble ferdig med eksamen som PT.

Jeg studerte Personlig trener utdannelsen via Fustra Norge og må si at dette er en kjempe bra utdanning som skiller seg litt ut i fra de andre utdannelsene. De fokuserer på litt andre ting enn bare baseøvelser og er rettet litt mer mot rehablitering og bevegelse. Men samtidig lærer man de vanlige øvelsene også og alt annet man trenger for å få en riktig start på PT yrket.

5. mars tok jeg siste eksamenen og ble sertifisert PT, noe jeg synes er kjempe stas. 7 mars var jeg på mitt andre intervju på Elixia og fikk da jobb som 100% PT her.

Siden jeg var så heldig at jeg fikk jobb akuratt den uka, ble jeg sendt rett på Elixia kurs hvor vi lærte om salg og kundebehandling, Uka etter var det PT dager og det var en kjempe fin start for meg da det var mye som skjedde på senteret og lett å komme i kontakt med folk. Jeg hjalp til med å henge opp plakater og hadde samtaler med endel mennesker. Jeg fikk også mitt første salg under PT dagene noe som var kjempe artig! Nå er jeg i  gang!

Så de to første ukene mine som PT har gått med til mye gratis pt timer (jeg får betalt, men som kunden har med i sitt medlemskap.) Å for å få tak i folk har jeg gått rundt på senteret å snakket med kunder, ringt,sendt meldinger og mail. I tilegg har det kommet kunder til meg når de har sett meg gå rudnt på senteret. Det er utrolig gøy å ha så mange forskjellige mennesker å trene hver dag og jeg stor trives.

Blir veldig spennende til neste uke for da begynner det enda en ny PT hos oss, så da blir konkurransen hardere, men det tar jeg som en utfordring og det liker jeg jo.
Ingen kommentarer

Sunnere hverdag

27.04.2014 kl.22:34

Så kult at du jobber som PT! Må være litt ekstra spennende i begynnelsen ;) Masse lykke til! :D

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Konkurerer innen løping og Triathlon. Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits