Bikinifitness 2015!

Ja da er jeg tilbake, og skal prøve å være flinkere til å blogge. Blir nok ikke hver dag men, blir litt av og til.

Jeg har nå bestemt meg for å stille i Bikinifitness 2015 og skal få veiledning av Jan Vidar fra Fitness 24 i sarpsborg, føler han er veldig ærlig og skal bli spennende å se hvorden kroppen min tar utfordringen. I første omgang skal jeg fokusere mye på bein/rumpe, samt rygg og spise meg opp 7 kg! Det å gå opp i vekt for meg er den største utfordringa for jeg har fryktelig høy forbrenning og er veldig aktiv. Men jeg skal klare dette og har høye mål fremover så dette skal jeg klare.

Treningsplanen min er også byttet ut, så nå kjører jeg styrke 4 dager i uken (to tunge,to lette) og en intervall dag ( får ikke lov å løpe langt). Jeg skal starte to løp til i år å det er strømstadløpet og fredrikstad triatlon. Så derfor må jeg beholde kondisen oppe frem til august i allefall.

Har du stilt i fitness eller har planer om det neste år? Hvem får du hjelp av og hvordan går treningen?

Mitt forbilde i bikinifitness er denne flotte dama!

Christina Strøm Fjære
Én kommentar

Anne Berit

01.06.2014 kl.19:08

Skal stille i bodyfitness til høsten for første gang. Treningen går supert. Har trent for dette målet i 1,5 år nå. Spist mye mat. Gikk først ned noen kilo da eg la om kosten men har gått disse kiloene opp igjen i muskelmasse. Det går seint men fremover. Har også høy forbrenning, og behøver dermed ikkje någe cardio. Muligens litt før konk. Får se hvordan kroppen reagerer på dietten eg skal starte på i morgen. Skal forhåpentlig ikkje ligge så veldig lavt i kcal. Trener styrke 6 dager pr uke. Skal nok etterhvert ha en hviledag til tenker eg. Fortsetter å kjøre både tunge og lettere økter med få reps, og mange reps. Denne mnd blir det å kjøre tungt, og få reps :o)

Lykke til med løpene, og fitness forberedelser til neste år :o)

Blir spennende å følge deg på hvordan det går :o)

Ha en fin kveld :o)

Tanja

04.06.2014 kl.21:23

Anne Berit: Tusen takk :) Skal følge med deg også, masse lykke til! :D

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits