Veien til bikinifitness

Jeg har blitt mere og mere opptatt av hvordan bikinifitness jentene ser ut,spiser,trener og hva dems oppskrift er på den "perfekte" kroppen. Synes det er utrolig spennende og ser at alle har sine utfordringer og at alle trener forskjelliig. Det er ingen mal på verken kosthold eller trening.

Jeg og ei annen jente på Elixia som skal også stille neste år, stod å pratet litt sammen om hvordan treningen vår var og ting rundt konkurransen osv. Vi fant fort ut at vi har to helt forskjellige måter å komme dit på, mens hun må ha cardio morgen og kveld + styrke på dagen, har jeg cardio forbud og skal kunn trene styrke og ete som en hest fram til jul.

Vi diskuterte også litt rudnt dette med at vledig mange av bikinifitness utøverne har silikon, og begge vi hadde litt samme tanke " må vi ha silikon for å hevde oss i bikinifitness?" Jeg håper ikke det blir slik, men ser at 80% har det og jeg kjenner jeg blir glad hver gang jeg ser ei naturlig jente på scenen.

Hva tror dere? Flere som har hatt en slik tanke?

Ellers så synes jeg treningen går supert, jeg trener bein 3 dager i uken og overkropp 2 ganger. Det jeg sliter mest med er å få i meg no mat, synes det er fryktelig vannskelig, for jeg er ikke sulten og har egentlig ikke lyst på all maten. Men skal man nå målet sitt er det bare å tygge. hehe

Synes jentene ser flotte ut, ser virkelig opp til Christine (rosa bikini)
5 kommentarer

Anne Berit

11.06.2014 kl.17:20

Har også forbud mot cardio, og har brukt tiden til å spise meg opp. Var vanskelig i starten og spise seg opp men det gikk lettere ettehvert. Synes det er vanskelig å spise mindre nå men det tilpasser seg også etterhvert :o).

Nå har eg begynt på diett, og spiser ikkje like mye. Skal heller ikke ha kardio nå. Blir evt mot slutten av dietten, rett før konk.

Har også lagt merke til at det trenes forskjellig, og forskjellig kost/dietter for å komme seg i mål til konk. Spennende å følge med de som har stilt og skal stille :o)

Har også lagt merke til det med silikon. Synes det ser finere ut de som er naturlige. Føler at brystmuskulaturen viser best da men så klart om noen føler for å ta silikon så må de vel gjøre det.

Lykke til videre med forberedelser, både ift kosten, og treningen :o)

Tanja

11.06.2014 kl.17:41

Anne Berit: Artig :) Skal du stille i fredrikstad til høsten? :)

Anne Berit

11.06.2014 kl.21:03

Hei :o). Ja skal stille i Fredrikstad til Høsten :o)

Tanja

12.06.2014 kl.12:54

Anne Berit: Så spennende, da ser jeg deg nok :) Skal dra å se på, masse lykke til! :D

Anne Berit

12.06.2014 kl.16:48

Takk for det :o)

Sara Melby

12.06.2014 kl.20:21

Jeg vil bare informere deg om at "ukens blogg" pågår på min blogg. Du kan bare melde deg på om du vil! Fin blogg du har forresten!

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits