Paris og Hellfest sør i Frankrike

Jeg har vært på tur i Frankrike!

På tirsdag forrige uke dro jeg og min samboer til Paris og vandret rundt i to dager rundt i byen, før turen gikk videre til Hellfest (festival) sør i Frankrike med 5 andre venner.

Det var en fin opplevelse og vi fikk sett utrolig mye av Paris da vi valgte å gå i 8 timer dag nr to, beina var temmelig møre og slitene. Men utrolig gøy å ha gått rudnt å sett byen. Var oppe i Eiffeltårnet første dagen og for en utsikt! Helt magisk, men utrolig mye kø! hehe

Dagen etter gikk vi hele Champs-Élysées og hele nye bisniss stede og ned til Triumfbuen. Konklusjon: PARIS ER SVÆRT!

Torsdagen vendte vi nesa mot festivalen vi skulle være på, ble mye Metro,buss og bil, å kom fram seint på kvelden.

Hellfest er jo noe for seg selv og jeg skle jo ikke akuratt inn der jeg kom i min rosa shorts og hvite topp, mens resten av jengen hadde svarte klær og nagler. hehe Men dog jeg overlevde og kan krysse av dette på lista mi. Var mye bra musikk siste dagen men da ble jeg så klart dårlig (solstikk og allergisk reaksjon i ansikte) gjorde dagen min kjip.

Har du vært på Hellfest?

Noen bilder fra turen:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits