Bading og pakke i posten!

I går dro jeg og mamma ut til saltholmen for å nyte varmen der den skal nytes... nemmelig ved vannet. Utrolig deilig å kunne dukke kroppen i 18 grader vann og gå oppigjen å lufttørke uten å fryse. Like varmt her som nedover i verden jo.

Fikk også bestillingen min fra Proteinfabrikken i går, temmelig tung 6,8 kg Mutant Mass. Hadde ikke prøvesmakt denne før, men den har fått gode omtaler på nette så tok sjansen... Kan si jeg angrer litt da det lukter helt forferdelig og smaker merkelig sjokolade. hehe Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å få i meg en til to slike shaker om dagen, men får prøve!
Én kommentar

FlestLesere

11.07.2014 kl.13:14

Artig med pakke da :D

Tanja

11.07.2014 kl.13:49

FlestLesere: Veldig gøy :) Klarte å få i meg en shake også, trikset er å holde for nesa og drikke på hehe.... smaken er jo bra, men lukta er så forfedelig synes jeg....

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits