Framgang og formbilder!

Endelig etter å ha økt enda mere i mat og trent enda litt hardere får jeg litt tilbake for jobben. Har gått opp 1 ,3 kg i muskler på 1 månede! Utrolig happy og fikk den gløden jeg trengte for å fortsette mot målet.       

Nå er det trosalt bare 14 dager til formsjekk hos Jan Vidar på Fitness24 og jeg vil så gjerne bevise at jeg har klart det han ba meg om. Å en ting er sikkert det er ikke lett for meg å gå opp i vekt, så 1,3 kg er jeg super fornøyd med.

Har også merket at jeg har blitt mye sterkere siste tiden og klærna mine passer dårligere å dårligere, så må snart invistere i noen nye klær om beina og ryggen skal vokse enda mere utover. Å det skal de! :D
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits