Det skjer ting! Bikinifitness,PT og Gruppetimer!

Hei Alle sammen!

Sommeren er over å jeg elsker det, folk er tilbake på trenings senteret og nye ting er i sving.

Først av alt er jeg super stolt over å ha nådd første mål mot bikinifitness neste år! Rumpa har vokst, ryggen har blitt bredere å jeg har gått opp 2 kilo med knallhard jobbing. Å Jan Vidar som er Coachen min var veldig fornøyd med framgangen siden sist han så meg. Så nå er det oftere dit å sjekke formen, målet er å gå opp yttligere 5 kilo fram til Jul. ( Det skal jeg klare! )

Ellers vet dere jo at jeg jobber som Personlig Trener på Elixia Dikeveien og fra å med 25/8 skal jeg kjøre faste gruppetimer på mandags kvelden. Både Running på 30 min og No more comfort på 30 min, noen som tørr å henge seg på en time?! Jeg lover fart i beina og en knallhard økt, slik at du drar hjem med et stort fornøyd smil om munnen.

Utenom dette begynner dagene mine å fylle seg godt opp, så hvis du ønsker PT timer bør du booke allerede nå, slik at du er sikret en treningsopplevelse med meg fremover.

Du kan finne mere tilbud og info på facebook, Personlig trener Tanja Johansen eller ring og book time direkte på tlf: 99 31 07 08
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits