Tiden flyr, snart min tur til å stå på scenen!

4 april er det min tur til å vise meg frem på scenen i bikinifitness, gleder meg som et barn gjør til julaften.Jobber hardt med å få beina til å vokse mest mulig og fikk enda mere inspirasjon og lyst til å stille da jeg var på Norway Open. Fy søern hvor flotte mange av jentene var, så også hvilke feil jeg vil unngå og føler jeg lærte endel av å sitte som publikum på første rad.

Ellers går mesteparten av tiden min med på PT og instruktør jobben på Elixia Dikeveien, Kjempe deilig at det er blitt høst å folk kommer inn for å trene igjen etter sommeren. Har kjørt endel gruppetimer også siste tiden og det er jo kjempe artig! Så dette var tydligvis noe som passet meg også.

Leter også etter forskjellige sponsorer, vet at man som regel ikke blir sponsa før en har bevist noe. Men håper jeg finner noen som har trua på meg og vil bidra med litt fram mot konkurranse i April. :)

Tankene mine flyr også veldig rundt på hvordan bikini jeg skal ha og hvordan det blir å entre scenen nok en gang, med i en annen setting enn hva jeg er vandt med fra tidligere.

Hvor kjøpte du bikinien din fra?


Å bilde fra Norway Open :)
5 kommentarer

Lars Morten

26.09.2014 kl.17:23

Lykke til! :D

Tanja

26.09.2014 kl.19:39

Lars Morten: Tusen takk! :)

Anne Berit

26.09.2014 kl.23:29

Kjøpte min røde bikini som eg brukte på Norway Open sist helg av Wenche Berger, Fitnessfashion By Wenche. Hun holder til i Larvik. Får sydd bikini etter mål, og slik du ønsker den. Anbefaler virkelig bikini derfra. Eg er kjempefornøyd med min.

Kjøpte ogse en bikini nr 2, en blå, fra USA, Saleyla.com. Mye fint derfra også

Du kan se dem på bloggen min

Wenche sydde flere av biniene som utøvere på Norway Open hadde

Lykke til videre. Det blir spennende å følge deg på hvordan det går :o)

Akkurat nå er eg på oppkjøring til NM i Oslo neste helg, og gleder meg til det. Det blir knallhard konkurranse men kjekt uansett resultater. :o)

Tanja

28.09.2014 kl.16:28

Anne Berit: Lønner det seg å ha to bikinier? Har skjønt at mange har det, men de koster jo ganske mye.

Masse lykke til i NM :D

28.09.2014 kl.18:06

Takk for det :o).

Tenker det holder med en bikini. Du kan få de i alle prisklasser. Eg kjøpte to med tanke på to konkurranser. Den ene er litt større enn den andre, så dermed gikk eg for kun den ene til begge konkurransene. Begge koster litt forskjellig

Om 1 år igjen, tenker eg å bare gå for 1 bikini :o)

Tanja

28.09.2014 kl.18:46

Anonym: ok :) Jeg har veldig lyst på bikini fra Magnifiqa, får dem i alle pris klasser der også :) Men vil jo ha en fin en. hehe

Skriv en ny kommentar

Tanja

Tanja

26, Fredrikstad

En sprelsk jente på 26 år som slenger seg på blogg bølgen :) Driver med Hest og elsker selv å trene. Skal stille i bikinifitness neste år (2015), er på leting etter sponsorer :) Vært 1 år i forsvaret, utdanna vekter,brannkonstabel, Personlig trener og hestefaglært. Har ellers en fantastisk samboer,en hund og 2 hester (kaldblodstravere), bor i Fredriksatd :)

Kategorier

Arkiv

hits